Roger Larsson firar 30 år!

Vår kollega Roger Larsson har 30-årsjubileum 🏆

 

Klottrets Fiende No 1 väljer att dedicera detta inlägg till något som numera inte är en lika vanlig företeelse som det kanske var under 80–90-talet. Vi har privilegiet att ha haft en och samma person som anställd i 30 år*. Roger Larsson, tack för du valt att stanna hos oss! 🙏🏻

Det gör mig ödmjuk att någon har valt att stanna på Klottrets Fiende No 1 så länge (som på den tiden hade namnet ”All Remove”). Samtidigt är jag också glad för att faktumet att medarbetare väljer att stanna så länge säger mig att vi gör något bra och är en attraktiv arbetsplats och arbetsgivare.

Roger har jobbat 30 år hos Klottrets Fiende No1
Roger Larsson anställdes 1994 och är idag troligtvis den mest rutinerade och kunniga saneringsteknikern vi har. Om man går bet på ett jobb, då är det Roger vi ringer och frågar och allt som oftast har han en lösning eller så kör han ut och hjälper till på plats.

Han är en sportintresserad man utan dess like. Med absurt många kanaler på TV:n så följs bland andra Liverpool FC, Formel 1 och inte minst Malmö FF slaviskt. I lunchrummet har han allt som oftast en anekdot eller historia att berätta (som fotstukningen i tredje klass som satte stopp för idrottskarriären🤣) och har han inte det så kan man ibland få skärmen på hans mobil upptryckt ansiktet för att, lite halvt ofrivilligt, få se de kanske inte mest rumsrena memesen – men det genererar alltid skratt, och skratt är en bra bas för gemenskap.

Roger har valt sin gåva själv, i slutändan stod det mellan en fotbollsresa till Liverpool eller en elcykel och efter några veckors dividerande så valde han en elcykel. Dessvärre har vi inte i skrivande stund någon bild på denna, men vi uppdaterar våra sociala medier med jämna mellanrum, där kommer den dyka upp.

 

Så ett stort tack, bra jobbat och därtill ett grattis till Roger för dessa 30 åren!

// Douglas Heinz med anställda – Klottrets Fiende No 1

Idag är snittet 5 år på ett jobb för att sedan gå vidare till en annan arbetsgivare (kollega.se, 9/1–2023).