Title Image

Sopkärl och soprumstvätt

Slipp otrevliga lukter och ovälkommen ohyra i din sophantering! Vi på Klottrets Fiende No 1 erbjuder tjänster för grundlig rengöring och tvätt av allt som har med sophantering att göra: Tvätt av sopkärl, soprum, sopnedkast, UWS men också installation av ozon-maskin. Teckna ett serviceavtal med oss för regelbunden rengöring av din avfallshantering. En förbättrad miljö vid avfallshanteringen bidrar till ökad trivsel och en mer noggrann sortering av soporna.

Gör en prisförfrågan
Glad arbetare som utför sopkärlstvätt med en sopkärlsbil

Sopkärlstvätt

En diskmaskin på hjul för dina sopkärl

Teckna vårt serviceavtal för regelbunden sopkärlstvätt för att slippa otrevliga rester efter illaluktande sopor och öka trivseln för medlemmar och hyresgäster. Sopkärlen diskas grundligt med varmt vatten vår sopbils inbyggda diskmaskin. Finns det kvarvarande smuts bearbetar vi den manuellt för att sedan tvätta sopkärlet en andra gång.
Resultatet? Rena, fina och väldoftande sopkärl! Kontakta oss idag och få fräschare sopkärl.

Läs mer om sopkärlstvätt här

Soprumstvätt

Soprum som luktar fräscht

Att det luktar illa i soprummet är något som många tar för givet, men det behöver inte alls vara så. Med regelbunden soprumstvätt kan det lukta rent och se fint ut även i miljöhuset – trots alla negativa förutsättningar. Vi högtryckstvättar golv och väggar, och kan även rengöra taket om du så önskar.
Gör en prisförfrågan idag och snart kommer den nödvändiga vistelsen i miljöhuset att vara trevlig för samtliga hyresgäster och medlemmar.

Läs mer om soprumstvätt här

Fordon för sopkärlstvätt, soprumstvätt, klottersanering och mera.

Tvättning av sopnedkast

Ett rent sopnedkast: det är möjligt!

Varje gång sopnedkastet används kan det både stänka och skvätta från allsköns matrester och annat avfall. Därför är det viktigt att tvätta sopnedkastet regelbundet. När du bokar tvätt av sopnedkast hos oss tar vi med ett spolmunstycke som kombinerar en roterande borste, högtrycksspolning och varmt vatten. Med denna skrubbar vi bort all smuts och blir av med dåliga lukter.
Resultatet: Ett rent och icke illaluktande sopnedkast som ökar allas välbefinnande. Gör din prisförfrågan här och få svar inom 24h.

läs mer om tvättning av sopnedkast här

Tvättning av UWS

Ren sophantering

Ett nedgrävt sopsystem eller UWS (Underground Waste System) är ett smart alternativ för sophanteringen. Med tiden blir det dock smutsigt och illaluktande på grund av bland annat soporna och vätskan som lagras i behållarna. Det är därför du vill köpa vår service för tvättning av UWS: Vi suger ut lagrat smuts- och lakvatten, spolar rent kassunen och lyfter upp underjordsbehållaren och tvättar rent den. Beställ din miljövänliga tvättning idag och gör ditt UWS-system rent och fräscht igen.

Här kan du läsa mer ingående om UWS

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom