Title Image

Snabb specialsanering – Få prisförslag inom 24h

Med vår stora flotta kan vi hjälpa dig med all form av sanering: Allt från Brandsanering och tvätt av container till underhållsspolning.

Bränder, oljeläckage, översvämningar… specialsaneringen efter förödande händelser som dessa bör göras snarast möjligt för att minska skadorna som orsakats. Anlita Klottrets Fiende No 1 för din specialsanering så snart som möjligt för att minimera dina skador och kostnader. Framförallt vid brandsanering och översvämningssanering gäller det att vara snabbt ute för att minimera skadorna och spara pengar. Genom oss kommer du åt vad vi menar är den bästa utrustningen vilket innebär att arbetet i slutändan blir effektivare och bättre. När olyckan slagit till hos dig är det bara att ringa oss eller göra en prisförfrågan och du får ett svar inom 24 timmar.
Återställ din fastighet till dess tidigare skick, oavsett om det handlar om brandsanering, oljesanering, sanering efter översvämning eller om du vill ha underhållsspolning i förebyggande syfte.

Gör en prisförfrågan
Brandsanering och specialsanering

Brandsanering

Få bort sot, skrot och brandlukt med brandsanering.

En brand skadar fastigheten på många sätt: Både elden och vattnet från släckningsarbetet kan ha en förödande effekt på ett utrymme och de objekt som finns däri. Ofta kvarstår även en stark lukt av rök och svavel. Vi använder bland annat högtryckstvättning och isblästring med kolsyreis för att brandsanera din fastighet på ett miljövänligt sätt. Återställ den fräscha miljön i din fastighet så snart som möjligt för både de boendes skull och för fastighetens. Gör en prisförfrågan på brandsanering idag och få ett svar inom 24h.

Läs mer om brandsanering här.

Underhållsspolning

En förebyggande åtgärd

Stopp i avloppet kan leda till översvämningar i fastigheten: En skada som leder till värre skador. Därför bör alla avlopp i en fastighet underhållsspolas en gång vart 5:e – 10:e år. Regelbunden underhållsspolning förebygger framtida kostnader, huvudvärk samt håller fastigheten i gott skick och höjer därmed också dess marknadsvärde.

Undvik översvämningar och problem med avloppen – få prisförslag inom 24h på underhållsspolning idag!

Läs mer om underhållsspolning här

Oljesanering

Puts väck oljefläck!

Oljeläckage kan orsaka stor skada och bör saneras så snart som möjligt, beroende på underlag kan det nämligen börja tränga in och det blir i så fall ett betydligt mer omfattande arbete att sanera. Har lastbilen fått slangbrott och hydraloljeläckage? Läcker den motorolja? Våra vapen är redo. Armerade med oljesaneringsvätska, brunnstätningar och absorberingsmedel rycker vi ut till din fastighet och tar bort ditt oljespill. Du blir av med oljan på ett snabbt, effektivt och miljövänligt sätt. Läs mer om vår oljesanering här eller gör en prisförfrågan direkt.

Tvätt av container & komprimatorer

Se till så att du har säkra samt rena containrar och komprimatorer

Att tvätta en komprimator eller en container kan vi mer våra effektiva maskiner göra på under en timme när vi väl är på plats.  Med vår högtryckstvätt, avfettningsmedel och hett vatten tvättar vi rent containrar och komprimatorer på den plats du föredrar – dina eller våra lokaler. Med regelbundet underhåll kan du förlänga livet på dina komprimatorer och containrar och se till så att de är säkra att använda. Läs mer om vår tvätt av container & komprimatorer eller gör en prisförfrågan nu och få svar inom 24h.

Sanering vid översvämning

Gör din översvämningssanering så snart som möjligt

En översvämning sker oftast utan förvarning och kan ha förödande effekter. Men det är möjligt att minska skadorna som orsakats genom att rycka in snabbt för att städa upp. Vi besitter både fackmannakunskapen och maskinparken som behövs för att översvämningssanera svåråtkomliga utrymmen som drabbats, exempelvis hisschakt, förråd, källarutrymmen eller garage. Våra väletablerade saneringsmetoder hjälper dig att undvika större problem. Få djupare insikter om vår sanering vid översvämning här.

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom