Title Image

Fastighetsvård

Håll din fastighet i fint skick med en god fastighetsvård och en väl underbyggd underhållsplan. Genom oss kommer du åt flertalet fastighetsnära tjänster, däribland garagestädning, fasadtvätt, taktvätt, snöröjning och rensning av hängrännor.

Högkvalitativ fastighetsvård är ett gedighet arbete som inte bara kräver tid, energi och expertis, utan också rätt verktyg och inte minst miljövänliga rengöringsmedel. På Klottrets Fiende No 1 besitter vi alla dessa egenskaper med råge och strävar alltid för att du som kund ska bli 100% nöjd. Våra tjänster för fastighetsvård står till ditt förfogande Vi jobbar & du slipper. Gör en prisförfrågan idag så hittar vi rätt tjänst just för dig och återkommer med ett svar inom 24h.

Fastighetsvård i form av taktvätt på en hög höjd i malmö

Garagestädning

Ett inbjudande garage
Bilarna är en självklarhet i garaget. Men inbakade i bilhjulens däckmönster och underrede kommer också ovälkomna liftare: sand, grus, vägsalt, lera, bilolja, kemikalier… Garagegolvets en gång vackra yta slits ut en dag i sänder. Du kan lindra effekten av de dagliga påfrestningar som ditt garage utsätts för genom att boka vår garagetvätt och göra garaget fräscht igen. Och varför inte komplettera med en dammbindning som ger en långvarigt slittålig yta. Vårt viktigaste rengöringsmedel? Mångsidigt, miljövänligt varmvatten. Tidsåtgången? Det brukar starta från 5 timmar för en mindre fastighet med ett garage på 500kvm. Kontakta oss idag och gör ditt garage till en ren fröjd att parkera i igen.

Läs mer om vår garagestädning här. eller läs vår stora guide om garagestädning här.

Fasadtvätt 

Njut av känslan av nymålat året runt
Fasadtvätt förbättrar utseendet på din fastighet, förhöjer dess värde och förlänger den befintliga färgens hållbarhet. Går du i målartankar? Då är det extra viktigt med fasadtvätt för att skapa en vidhäftande och ren yta att måla på! Hårt åtsittande mögel, alger och mossa spolas bort, vilket skonar ytan och garanterar ett rent och fräscht resultat. Vi erbjuder dessutom tilläggstjänsterna impregnering och algbehandling, som förhindrar ny påväxt och ger ett långvarigt skydd. Boka vår fasadtvätt idag & ge din fasad ett omedelbart lyft.

Ta del av mer information om fasadtvätt.

Taktvätt

Återupptäck ditt vackra tak
Har mögel, alger och annan smuts envist bitit sig fast och börjat försämra takets utseende? Då är det dags att boka vår taktvätt. Med det miljövänligaste medlet som finns, nämligen varmt vatten, tvättar vi rent hela takytan. Återväxten av skadliga alger och lav kan vidare fördröjas med våra tilläggstjänster algbehandling och impregnering av taket.

Skicka en prisförfrågan idag så ser vi till så att du får ett rent, slitstarkt och vackert tak.
Här kan du läsa mer om vår taktvätt.

Taktvätt på halva taket av viken förskola där man ser effekten av taktvätten

Högtryckstvättning

Vinka adjö till ingrodd smuts
Få alla ytor utomhus skinande rena. Allt från murar, källargångar och marksten till uteplatsen. Uteplatsen, som man gärna vill vistas längre på, uppskattas extra mycket av hyresgästerna om man håller vacker. Uteplatsen utsätts för allsköns väder och med regn och slask blir damm snabbt lera. Mögel och lava börjar krypa fram mellan stenarna. Då är det hög tid att boka vår högtryckstvättning. Med hydrodynamiska principer förvandlas vanligt vatten till en oöverträffad rengöringskraft. På några ögonblick har vi avlägsnat smuts som du inte ens visste fanns där.

Kontakta oss idag så ordnar vi så att du återigen blir välkomnad av en fastighet med fina ytor utomhus.
Läs mer om vår högtryckstvättning här.

Maskinsopning 

För en trevlig och säker omgivning
Damm. Grus. Löv. Skräp. Fimpar. De ligger och förfular omgivningen på vägar och planer, gårdar och parkeringsplatser. Men det går att få det rent och fint igen! Vi erbjuder maskinsopning samt kontinuerlig underhållssopning för dig som vill få rent på gården. Med vår sopbils inbyggda högtryckstvätt och vakuumsug kan vi även rengöra brunnar och galler, samt spola rent skyltar och parkeringslinjer. Gör en prisförfrågan och du har ett svar inom 24 timmar.
Här kan du läsa mer om maskinsopning.

Rensning av hängrännor

Säg hejdå till igentäppta hängrännor
Hängrännorna sitter ofta på svåråtkomliga ställen och därför är det lätt att rensningen blir uppskjuten om och om igen. Gå inte själv balansgång på taket och riskera din hälsa för att förhindra översvämning i hängrännorna. Boka oss för rensning av hängrännor och stuprör istället och förebygg på det sättet framtida bekymmer. Vi har utbildad personal, den säkerhetsutrustning som behövs och kan även besiktiga hängrännorna med drönare innan arbetet startar. Har du problem med stopp i stuprören så passa på att installera självrensande lövavskiljare när vi ändå håller på. Kontakta oss idag och säkra att vattenflödet fungerar som det ska.

Läs mer om rensning av hängrännor.

Drönarbesiktning

Noggrann besiktning och inspektion från markplan
Få en 360° helikoptervy av din fastighet utan behov av fallskyddsutrustning eller riskanalys. Slipp inspektörer som ska krypa genom takluckan. Med en drönarbesiktning sparar du pengar och får samtidigt en fullständig rapport om hur det står till på fastighetens mest svårnådda hörn och kanter. Kontakta oss idag för din drönarbesiktning och få förslag på förebyggande eller reparerande åtgärder du bör genomföra.
Läs mer om drönarbesiktning här.

Blästring

En kontrollerad sandstorm i miniformat
Få bort smuts, rost och flagnande färg från svåråtkomliga ytor utan att skada underlaget! På Klottrets Fiende No 1 har vi mångårig erfarenhet av att få bort oönskade beläggningar från diverse underlag. Vi använder oss av sandblästring, våtblästring, JOS-blästring samt kolsyreisblästring efter behov, och vet hur vi ska reglera tryck, avstånd och blästermedel för att få fram de bästa resultaten för varje yta. Kontakta oss idag och påbörja din blästring.
Vår tjänst blästring kan du läsa mer om här.

Betongimpregnering

Gore-Tex för konstruktioner och byggnader
Fukt och salt kan orsaka allvarliga skador på betong – som frost, armeringskorrosion och alkalikiselsyrereaktioner. Det enklaste sättet att skydda din fastighet från dessa förödande effekter är att utföra en betongimpregnering, även kallat hydrofobering. Detta kan sägas motsvara Gore-text tyg som används för kläder och skor när de ska bli extra tåliga. På så vis förebygger du skador, reducerar dina uppvärmningskostnader och tätar sprickor i betongen. Anlita oss för att stoppa korrosionen idag!
Här kan du läsa mer om betongimpregnering.

Vintertjänster

Säkra att snöröjningen blir korrekt – Det är din skyldighet.
Snön ligger som ett glänsande vitt täcke över skog och stad, men det finns en som inte njuter av synen: fastighetsägaren, som måste ut och skyffla snö idag igen… Det behöver inte vara så! Nu kan också du njuta av vinterns härlighet. Våra vintertjänster innefattar bland annat snöskottning, sandning, saltning, snöröjning samt borttagning av istappar. Det är du som fastighetsägare som ansvarar för att det blir korrekt utfört så ingen riskerar att skada sig. Gör en prisförfrågan idag och få en snöfri fastighet utan risk för skador!

Mer information om våra vintertjänster hittar du här.

Målning

Ge nytt liv åt din fasad
En ommålning ger nytt liv åt din fasad och är även ett skydd för din byggnad. Fastigheten blir ännu mer attraktiv och inbjudande för kunder och besökare, och alla spår efter vandalism och klottrare försvinner. Vi på Klottrets Fiende utför bättringsmålning efter klottersanering och för större uppdrag arbetar vi tillsammans med en väletablerad målerifirma för att garantera ett bra resultat. Ta kontakt med oss idag och få en snyggare fasad.

Läs mer om målning för din fastighet här.

Marktvätt

Spola bort inbakad smuts och fastklistrat tuggummi
Tusentals människor som går på en sten- eller markbeläggning lämnar onekligen spår efter sig. Smutsen gnuggas in och ibland efterlämnas även svårborttaget skräp som gammalt tuggummi. Armerade med en plattvätt med hetvatten spolar vi rent all smuts utan att stänka ner närliggande byggnader eller förbipasserande människor. Gör en förfrågan idag och låt din mark få ett lyft.

Här får du mer information om marktvätt

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom