Taktvätt för rena och fina tak

Att tvätta taket ökar ditt taks livslängd

Taket är den mest utsatta ytan på ett hus och drabbas förr eller senare av alger, mögel, smuts, lav och annan oönskad skadeväxt. Det är därför viktigt att underhålla taket med en taktvätt. Vi tvättar taken med hetvatten och högtryckstvätt och genom att jobba med de bästa och mest miljövänliga produkterna ger vi ditt hus ett nytt fräscht utseende. I samband med taktvätt så kan man också rensa hängrännor.

Algbehandling

Algbehandling är en superspännande metod. Vi applicerar denna färglösa vätska på era tak och beroende på mängd alger, mossa och lavar så går produkten igång direkt att rengöra era fasadytor med hjälp av väder och vind. Förvisso får ni inte det omedelbara resultat man får med en taktvätt utan algbehandlingen verkar istället över tid. Vanligtvis försvinner grönalger inom de närmsta veckorna från applicering medans andra alger och lav normalt försvinner inom 6-18 månader.

Impregnering

Många gånger är en impregnering av taken en bra investering efter utförd tvätt. Impregneringen är en lättflytande, färglös vätska baserad på silaner och bidrar till att reducera vattenupptagningsförmågan avsevärt samtidigt som vattenånga släpps igenom och hålls s.k. diffusionsöppen. Tänk er en Gore-Tex- jacka som inte absorberar någon vätska. Genom att impregnera era tak gör man taket vattenavvisande, vilket leder till att påväxten har svårt att överleva. Inget vatten = inget liv. Sammanfattningsvis fördröjer man återväxten av alger och mossa avsevärt.

Undvik dyra liftkostnader

Under förutsättning av ert tak har godkända förankringspunkter kan vi erbjuda dessa tjänster utan att behöva blanda in liftar eller mobila plattformar. Vår personal har såklart utbildning inom höghöjdsarbete och har dessutom mångårig erfarenhet av tvätt uppe ifrån taket. Osäker om er fastighet har godkända förankringspunkter? Anlita oss för en drönarbesiktning så tar vi reda på det!

Taktvätt pris

För att få en prisförfrågan vad det kostar med taktvätt gå vidare och fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Prisförfrågan
Taktvätt
Taktvätt