Title Image

Tjänster för klotter och klottersanering

Vi är Klottrets Fiende No 1 och detta är vår krigsförklaring: Olagligt klottret ska bort för gott!

Har din fastighet fallit offer för klottrarens sprayburk? Kontakta oss så snart som möjligt: Beväpnade med högtryckstvätt, varmt vatten och klotterskydd rycker vi ut och sanerar alla spår efter klottret. Din fasad, ditt budskap. Visar du nolltolerans mot klotter och tar bort det inom kort, kommer klottrarna snart att tappa lusten att slösa sin dyra färg på dina väggar.

Gör en prisförfrågan
Person som tar bort klotter från en vägg med hjälp av en högtryckstvätt.

Klottersanering

Vi tar bort klottret och skyddar mot nytt.

Minsta spår efter klottrare som olovligen använt din vägg som sitt privata anteckningsblock bör tas bort, och det kvickt. Desto snabbare du gör en klottersanering desto bättre för din fastighet och klottrarna tröttnar med att klottra på din fasad igen om de ser att deras alster alltid försvinner snabbt (enligt den verdertagna ”broken-window”-teorin). Med vår tjänst för klottersanering blir din fasad som ny på nolltid och låter dig fortsatt skapa ett positivt intryck. Vi sanerar alla spår av vandalism med miljövänliga medel så att dina besökare alltid kan känna sig trygga och välkomna hos dig. Gör en prisförfrågan och ta tillbaka din fasad idag!

Läs mer övergripande om klottersanering här, eller läs om just din ort:
Klottersanering i Malmö
Klottersanering i Helsingborg
Klottersanering i Stockholm

Klotterskydd

Bli kvitt klottret – för gott!

Vårt klotterskydd minskar risken för att nytt klotter tränger in i väggen och gör det lättare att rengöra eventuellt befintligt klotter från ytan, vilket kan bidra till att återställa väggens ursprungliga utseende. Denna förebyggande åtgärd förhindrar att färg och fläckar från nytt klotter tränger in i väggen. Efter en snabb spolning med varmvatten blir väggen åter ren och fin och färgen som ny. Prisvärt, miljövänligt och tidseffektivt helt enkelt. Gör din prisförfrågan idag så återkommer vi inom 24 timmar.

Läs mer om klotterskydd här.

KlotterWipes

Gnugga KlotterWipen mot en envis fläck – och vips så är den väck!

Våra KlotterWipes är ett händigt första-hjälpen verktyg för dig som vill sköta saneringen av mindre klotter på egen hand. De funkar även utmärkt för att få bort till exempel limrester från gamla affischer. Köp din burk idag och få 50 stycken wipes som skonsamt klottersanerar känsliga underlag.

Läs mer om klotterwipes och handla här.

Serviceavtal 36/36:

Ge klottrarna en läxa med vårt snabba serviceavtal.

Har klottrarna valt just din fasad som sin egen tävlingsarena? Med vårt serviceavtal 36/36 kan du bli kvitt klottret för gott. Vi kommer så ofta som behövs och sanerar klottret på din fasad inom 36 timmar. Med detta avtal säkrar du en snabb utryckning och troligen tröttar vi ut klottrarna som inser att det inte är någon idé att ge sig på just din fasad, deras klotter är praktiskt taget borta innan de hinner visa upp det. Du betalar en fast månadsavgift, utan dolda kostnader.

Starta ditt serviceavtal nu genom att göra en prisförfrågan och skapa ett kristallklart budskap: Att klottra på din fasad är att kasta pengar och energi i sjön.

Läs mer om serviceavtal 36/36 här.

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom