Title Image

Klottersanering i Malmö

Vi hjälper dig med klottersanering i Malmö

Behöver du hjälp med klottersanering i Malmö? Vi är Klottrets fiende No. 1 och finns här för att hjälpa dig med att bekämpa otrevligt och oönskat klotter. Med över 30 års erfarenhet har vi god kunskap av saneringsmetoder, klotterfärger och fasadunderlag, vilket gör att vi kan kalla oss för experter på området. Vi utför en priseffektiv, högkvalitativ och noggrann klottersanering helt utformad efter dina behov. Vår klottersanering i Malmö är även skonsam för miljön då de få kemikalier vi använder är biologiskt nedbrytbara.

Klottersanering i Malmö

Visuell integritet ett måste

En fasad med klotter på ger ett slarvigt, vårdslöst intryck. Inte precis önskvärt! Klotter bidrar också till intrycket att ett område inte är säkert. Det finns i dagsläget många ivriga klottrare, och dessa tävlar gärna med varandra om vem som kan klottra mest. Här spelar vi vår roll: vi kommer snabbt, tar med oss våra miljövänliga medel och använder prövade metoder för att hjälpa dig bevara din fastighets visuella integritet. Vi har i dagsläget över 1700 nöjda avtalskunder. Sedan starten år 1986 har vi hjälpt allt från privata och kommunala fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner att bevara sina fasader klotterfria. Ring upp oss på Klottrets Fiende, och boka tid för din klottersanering i Stockholm.

Därför väljer kunderna oss

Klottrets fiende startades år 1986, och sedan dess har vi utfört klottersanering för både bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag samt privatpersoner. Vår kunniga personal levererar alltid ett resultat av hög kvalitet till våra 1700 avtalskunder, och kan med sin breda yrkeskompetens använda rätt tillvägagångssätt för att bekämpa det klotter du blivit utsatt för. Våra arbetsmetoder är alltid snälla mot både miljön och din plånbok. Du som är i behov av klottersanering i Malmö kan tryggt förlita dig på vår kompetens och erfarenhet, då vi även är certifierade i branschen med:

Miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan år 1999. De få kemikalier som vi använder för klottersanering i Malmö är alltid biologiskt nedbrytbara och framställda för att vara så milda som möjligt för naturen.

 

Hör av dig till oss för att få hjälp med klottersanering i Malmö, så återkopplar vi till dig inom 24 timmar med en bokad tid eller offert.

Vikten av klottersanering

Klotter är inte bara irriterande och kränkande, det gör även att fastigheten och området inte kan visa sin fulla potential och försämrar ett första intryck. Ett område som har fasader med klottrade ytor kan tyvärr ge känslan av lägre säkerhet och ordning, vilket kan skapa en osann bild av verkligheten. Det är viktigt att den utsatta fasaden blir klottersanerad snabbt, då det annars lätt drar till sig fler klottrare. Genom att inte låta klottret ligga kvar signalerar det för klottraren att det inte är värt att klottra på dina ytor, då det ändå försvinner lika snabbt: klottraren slösar sina pengar i onödan. Vår arbetsmetodik för klottersanering i Malmö grundar sig i denna problematik, vilket innebär att vi alltid är på plats i rätt tid med rätt verktyg för att bekämpa klottret och återställa din fastighets utseende och intryck till det sanningsenliga.

Ring till oss om du vill boka tid för klottersanering i Malmö eller om du har ytterligare frågor.

Rätt metod för ditt behov av klottersanering i Malmö

När vi utför klottersanering gör våra specialister en bedömning av vilken av våra miljövänliga metoder som passar just ditt behov och klotterproblematik. Om klottret är envist och vill sitta kvar på ytan använder vi metoder som är tuffa mot klottret, men väldigt schyssta mot underlaget och miljön. Några av dessa metoder är följande:

  • Våtblästring: en metod som är lämplig för cykel och gångtunnlar, där vatten blandas med blästersand för att reducera produktionen av damm. Vi renar ytorna från klotter, målar därefter upp dem igen och applicerar slutligen vårt effektiva klotterskydd.
  • Sandblästring: en metod som är mest effektiv för att få bort beläggningar från skrovliga fasader eller ytor som är svåra att komma åt.
  • Torrisblästring: ett granulat av kolsyreis används för en miljövänlig och effektiv klottersanering. Denna metod passar sig perfekt för stålkonstruktioner och inomhusväggar.
  • Josblästring: en metod där vi istället för sand använder bakpulver, för att få bort klotter från de allra sköraste underlagen.

Förebygg framtida klotter

Vi finns här för att utföra klottersanering i Malmö när skadan redan är skedd, men vore det inte ännu bättre att även kunna skydda dina ytor mot klotter i förebyggande syfte? Detta kan vi på klotters fiende också hjälpa dig med genom att applicera vårt egendesignade, skonsamma klotterskydd på dina utsatta ytor. Med vårt klotterskydd blir det svårare för klotter och smuts att sitta fast på dina ytor då skyddet verkar som en vaxhinna. När du använder vårt förebyggande klotterskydd blir det lättare att få bort nytt klotter, och vi kan därför enkelt spola bort klottret med enbart varmt vatten. Därefter sätter vi återigen klotterskyddet på plats. Förutom att vårt klotterskydd förenklar saneringsprocessen minskar det även slitaget på underlaget och kostnaden för saneringen.

Enstaka eller återkommande klotter? Vi har rätt verktyg för dig

Oavsett om du besväras av klotter på regelbunden basis eller om det endast sker någon enstaka gång, har vi de rätta verktygen som passar dina behov för klottersanering. Om du upplever att klottrarna återkommer till dina fasader gång efter gång är det värt för dig att dra nytta av vårt servicekoncept 36/36. Då har du en klotterförsäkring i 36 månader, som innebär att du kan ringa oss för klottersanering i Malmö precis hur ofta du vill. När du har ringt oss är vi på plats så snabbt som möjligt för att se till så att dina fasader är fria från klotter inom högst 36 timmar. Om du däremot endast har blivit drabbad av något enstaka, mindre klotter kanske du upplever att du själv klarar av att få bort det istället för att beställa en bil för klottersanering. I fall som dessa är det lämpligt att beställa klotterwipes: våra omtalade våtservetter mot limrester och mindre klotter på icke-absorberande underlag som fungerar perfekt på ömtåliga ytor såsom glas och plast.

FAQ: vanliga frågor om klottersanering i Malmö

HUR BOKAR JAG TID FÖR KLOTTERSANERING?

Du bokar tid för klottersanering i Malmö genom att skriva till oss eller ringa oss på 040-18 21 15. Du kan även skicka en prisförfrågan. Vårt mål är att återkoppla till dig inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid.

VEM KAN BOKA KLOTTERSANERING HOS ER?

Vi hjälper alla som är i behov av klottersanering i Malmö. Du som vill boka en tid för klottersanering kan höra av dig till oss, oavsett om du är en privatperson, bostadsrättsförening, privat eller kommunalt fastighetsbolag.

VAD KOSTAR DET ATT ANVÄNDA SERVICEAVTAL 36/36?

Priset på vårt serviceavtal 36/36 räknas ut baserat på klotterfrekvensen och ytan. Du betalar en fast avgift månadsvis, oavsett hur mycket eller ofta du är i behov av klottersanering. En fördel med ett serviceavtal är att du på förhand har vetskapen om vad kostnaderna blir. Serviceavtalet har såklart inga dolda avgifter eller självrisker.

VAD KOSTAR DET ATT BESTÄLLA ERA KLOTTERWIPES?

Våra omtalade och effektiva klotterwipes kan du beställa för endast 299:- + moms. Ring upp oss och beställ dem redan idag, så har du ett bra första-hjälpen kit för klotterbekämpning.

VILKA TYPER AV KLOTTERSKYDD HAR NI?

Vi har två typer av klotterskydd: diffusionsöppet och permanent. Diffusionsöppet klotterskydd är det vanligaste skyddet som fungerar som en vaxhinna på ytan. Detta skydd låter underlaget släppa igenom fukt. Ett permanent klotterskydd släpper inte igenom fukt utan fungerar istället som ett lack, vilket tenderar att ha längre hållbarhet. Detta klotterskydd passar sig bra för exempelvis papperskorgar, lyktstolpar eller konstverk.

VILKET KLOTTERSKYDD BÖR JAG VÄLJA OCH VILKA YTOR KAN KLOTTERSKYDD APPLICERAS PÅ?

Våra klotterskydd går bra att appliceras på både målade och omålade ytor, och nästintill alla material. Vi hjälper vi dig att välja rätt typ av klotterskydd genom att göra en bedömning av vilket skydd som passar bäst för ditt behov och dina klotterdrabbade ytor.

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö på första plats

Vi är väldigt stolta över vår certifiering inom branschen, som vi har varit sedan år 1999 miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi ser till att de kemikalier som används är biologiskt nedbrytbara och tillverkade för att ha minsta möjliga påverkan på miljön.

 

Du som letar klottersanering i Malmö kan lugnt förtrösta på vår erfarenhet och leverans. Vi vill ha kvalitet i allt vi gör: du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete. Men inte nog med det: vi vill vara och förbli Klottrets Fiende No. 1: de områden där vi är verksamma ska vara helt rena, hela tiden, så att klottrarna snabbt tröttnar, hittar ett mer produktivt sätt att använda sin energi, och lämnar dina fasader i fred.

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom