Title Image

Klottersanering i Helsingborg

Vi möter ditt behov av klottersanering i Helsingborg

Är du i behov av klottersanering i Helsingborg? Vi är experter på att bekämpa fult och oönskat klotter från alla möjliga typer av underlag: vi är Klottrets fiende No. 1. Om du har haft oturen att drabbas av klotter finns vi här för att hjälpa dig med vår priseffektiva, noggranna och biologiskt nedbrytbara klottersanering, helt baserad på dina behov. Du kan tryggt förlita dig på vår kompetens och kännedom då vi har över 30 års erfarenhet i branschen, vilket gett oss god kännedom om fasadunderlag, klotterfärger och tillvägagångssätt.

Klottersanering i Helsingborg

Vi hjälper dig att bibehålla din visuella integritet

Antalsmässigt är klotter den vanligaste formen av skadegörelsebrott, vilket hela 45% av de anmälda skadegörelsebrotten år 2018 bestod av. Om dina fasader blir utsatta för skadegörelse i form av klotter kan det tyvärr leda till att besökare får ett försämrat första intryck av området. Det kan även leda till att människor undviker att vistas i området, vilket i sin tur ökar risken för ytterligare förstöring. Genom att hålla dina fasader klotterfria och rena uppfattas området som tryggare och säkrare, vilket höjer besökarnas trivsamhet. Och visst vill du att dina fasader ger besökare ett sanningsenligt intryck? Det kan vi hjälpa dig med: vi är på plats snabbt, använder rätt tillvägagångssätt och utför vår effektiva och miljövänliga klottersanering.

 

Hör av dig till oss för att boka tid för klottersanering i Helsingborg, så ser vi till att du får bibehålla din visuella integritet.

Alltid på plats i rätt tid för klottersanering i Helsingborg

Om du har blivit utsatt för klotter är det viktigt att ytorna blir klottersanerade så snabbt som möjligt. Genom att snabbt rena fasaden från klotter signalerar det för klottraren att det inte är värt att klottra på dina ytor, eftersom färgen ändå försvinner lika snabbt: klottraren har därmed slösat sina pengar. Om du låter klottret sitta kvar på fasaden kan det även dra till sig ännu fler klottrare. Vi har denna problematik i åtanke då vi utför klottersanering i Helsingborg, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att handla snabbt. När du bokar oss för klottersanering i Helsingborg är vår personal alltid på plats vid bokad tid för att rena dina fasader från klotter, vilket i sin tur hjälper till att förebygga framtida klotterbrott.

Certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Vi på Klottrets fiende har hjälpt allt från bostadsrättsföreningar, privatpersoner samt privata och kommunala fastighetsbolag med klottersanering sedan vår start år 1986. I dagsläget har vi över 1700 avtalskunder som vi alltid levererar ett priseffektivt och högkvalitativt resultat till. Du som är i behov av klottersanering i Helsingborg kan sätta din tillit till oss, som med vår erfarenhet och yrkeskompetens alltid tillgodoser dina behov med metoder som är snälla mot både miljön och plånboken. Vi är även är certifierade i branschen med:

Miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan år 1999. De få kemikalier som vi använder för klottersanering i Malmö är alltid biologiskt nedbrytbara och framställda för att vara så milda som möjligt för naturen.

 

Kontakta oss för att få hjälp med klottersanering i Helsingborg, så hör vi av oss till dig inom 24 timmar med en bokad tid eller offert.

Använd vårt klotterskydd i förebyggande syfte

Genom att förebygga framtida klotter sparar du både pengar, tid, och minskar slitaget på dina underlag. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med att förebygga framtida klotter genom att applicera vårt egendesignade och miljövänliga klotterskydd på dina ytor. Klotterskyddet går att använda lika bra på målade som omålade ytor och fungerar på nästintill alla material. Skyddet fungerar som en vaxhinna som försvårar nytt klotter och smuts från att fästa sig på dina ytor, vilket innebär att vi kan spola av nytt klotter med enbart varmt vatten. När ytan är ren sätter vi återigen tillbaka klotterskyddet. Vår personal gör en bedömning av vilket alternativ som passar dig bäst av våra två pålitliga klotterskydd: diffusöppet och permanent. Diffusöppet klotterskydd släpper igenom fukt och är det vanligaste klotterskyddet. Permanent klotterskydd släpper inte igenom fukt och fungerar istället som en ett lack, vilket oftast har längre hållbarhet.

Våra arbetsmetoder för klottersanering i Helsingborg

Oavsett hur din klotterproblematik ser ut har vi på Klottrets fiende en metod som passar dig. När du har bokat en tid för klottersanering i Helsingborg bedömer vår kunniga personal vilken av våra metoder som är mest passande för det klotter just du har blivit utsatt för. Metoderna är snälla mot naturen och dina ytor, men skonslös och tuff mot klottret. Några av våra metoder är:

 

  • Torrisblästring: ett granulat av kolsyreis används för en miljövänlig och effektiv klottersanering i Helsingborg. Detta tillvägagångssätt passar utmärkt för stålkonstruktioner och väggar inomhus.
  • Våtblästring: en metod som är passande för cykel och gångtunnlar. Vi blandar vatten med blästersand för att reducera produktionen av damm. Därefter rengör vi ytorna från klotter, målar upp dem igen och applicerar slutligen vårt klotterskydd.
  • Sandblästring: ett tillvägagångssätt som är mest effektivt för att få bort beläggningar från skrovliga eller svåråtkomliga ytor.
  • Josblästring: med denna metod använder vi oss av bakpulver istället för sand, för att få bort klotter från de mest ömtåliga ytorna.

Klotterwipes: ett första hjälpen kit

Har du blivit drabbad av något enstaka, mindre klotter? Då kan du utnyttja våra berömda klotterwipes istället för att behöva beställa en bil för klottersanering i Helsingborg. Våra klotterwipes är framtagna med syftet att låta dig själv rengöra dina ytor från klotter, om skadan är av det mildare slaget. Våtservetterna fungerar utmärkt mot limrester och klotter på icke absorberande ytor, och går bra att användas på sköra underlag såsom glasfiber, aluminium och plast. Beställ hem våra klotterwipes redan idag för endast 299 :- + moms, så har du ett bra första-hjälpen verktyg till hands när skadan är skedd.

Återkommande klotter? Utnyttja vårt serviceavtal 36/36 för klottersanering i Helsingborg

Om dina fasader drabbas av återkommande klotter är det värt för dig att dra nytta av vårt servicekoncept 36/36. Då garanterar vi dig att dina ytor är fria från klotter inom 36 timmar under 36 månaders tid. Det första vi gör när du tecknar ett serviceavtal är att behandla ytorna med vårt klotterskydd. Därefter kan du när som helst ringa upp oss för klottersanering i Helsingborg, oavsett hur ofta eller hur mycket klotter du har blivit utsatt för. Utöver att vara säker på att dina fasader förblir klotterfria, får du även i förväg reda på vad klottersaneringen kommer att kosta dig. Du betalar en fast avgift varje månad som räknas ut baserat på klotterfrekvensen och ytan. Idag har vi över 600 nöjda kunder som har tecknat ett serviceavtal med oss.

Ring upp oss på Klottrets fiende och teckna ditt serviceavtal så slipper du oroa dig över framtida klotter.

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö på första plats

Vi är väldigt stolta över vår certifiering inom branschen, som vi har varit sedan år 1999 miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi ser till att de kemikalier som används är biologiskt nedbrytbara och tillverkade för att ha minsta möjliga påverkan på miljön.

 

Du som letar klottersanering i Malmö kan lugnt förtrösta på vår erfarenhet och leverans. Vi vill ha kvalitet i allt vi gör: du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete. Men inte nog med det: vi vill vara och förbli Klottrets Fiende No. 1: de områden där vi är verksamma ska vara helt rena, hela tiden, så att klottrarna snabbt tröttnar, hittar ett mer produktivt sätt att använda sin energi, och lämnar dina fasader i fred.

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom