Title Image

Klottersanering i Stockholm

Klottersanering i Stockholm: Ta hjälp av Klottrets Fiende!

Vi är Klottrets Fiende No. 1, och vi är redo att rena Sverige från fult och förnedrande klotter. Du som vill köpa klottersanering i Stockholm kan vända dig till oss: vi ställer vår långa erfarenhet och kompetens till ditt förfogande. Vi erbjuder en miljövänlig, priseffektiv och noggrann lösning på fastighetsägarens största huvudvärk: att någon olovligen lämnat sitt budskap på just din fasad.

Klottersanering i Stockholm

Visuell integritet ett måste

En fasad med klotter på ger ett slarvigt, vårdslöst intryck. Inte precis önskvärt! Klotter bidrar också till intrycket att ett område inte är säkert. Det finns i dagsläget många ivriga klottrare, och dessa tävlar gärna med varandra om vem som kan klottra mest. Här spelar vi vår roll: vi kommer snabbt, tar med oss våra miljövänliga medel och använder prövade metoder för att hjälpa dig bevara din fastighets visuella integritet. Vi har i dagsläget över 1700 nöjda avtalskunder. Sedan starten år 1986 har vi hjälpt allt från privata och kommunala fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner att bevara sina fasader klotterfria. Ring upp oss på Klottrets Fiende, och boka tid för din klottersanering i Stockholm.

Snabba vändningar

Varför är det viktigt att personalen du anlitat för klottersanering i Stockholm kommer på plats snabbt?  Svaret är: en klottrad yta lockar klottrare. Ju längre klottret får sitta kvar, desto lönsammare blir det för klottraren, som fick betala dyra pengar för sin färg. Om hen däremot upptäcker att klottret försvinner på en gång, kommer det inte längre att upplevas som lönsamt att klottra på just dina väggar. Vår verksamhet bygger på etablerade principer som baseras på detta faktum, och därför anser vi det av största vikt att befinna oss på plats vid bokad tid för att rensa bort ovälkomna budskap.

 

Du är välkommen att skriva till oss om du har ytterligare frågor om tjänsten eller priset. Vi kommer att svara med bokad tid eller en offert inom 24 timmar.

En fullt utrustad flotta för klottersanering i Stockholm

Klottrets Fiendes saneringsflotta består av över 20 mobila enheter som alla är självförsörjande när det gäller el och vatten. Högtrycksaggregat och värmepump hör också till utrustningen. Vår personal finns på plats när de behövs, och har den kunskap och de medel som behövs för att sanera en mängd olika ytor. Proceduren skyddar både miljön och dina finanser.

Investera i framtiden

Det bästa sättet att skydda dig mot klotter är att använda en förebyggande metod. På Klottrets Fiende har vi designat ett miljövänligt klotterskydd som appliceras på utsatta ytor. Skyddet fungerar som en osynlig vaxhinna som förhindrar att klotter och andra orena partiklar tränger in under ytan. När dina väggar blivit klottrade på, kommer vi och spolar av väggen med hett vatten och återapplicerar klotterskyddet. Det går snabbt, enkelt och är ytterst skonsamt för miljön.

Förenkla din vardag med ett serviceavtal

Du som har din verksamhet i ett mer utsatt område och vill köpa klottersanering i Stockholm kan dra nytta av vårt servicekoncept 36/36. Du signerar ett avtal om klotterförsäkring som varar i 36 månader. Varje gång du ringer för att få bort nytt klotter, kommer vår personal att finnas på plats så snart som möjligt, för att dina fasader åter ska bli klotterfria inom högst 36 timmar. Efter klottersaneringen kommer vi att återställa klotterskyddet.

 

För detta avtal får du betala en fast månadsavgift som vi räknar ut baserat på väggytan och områdets klotterfrekvens. Inga gömda avgifter eller självrisker ingår, och du får ringa oss så ofta du behöver efter det, tills klottrarna bestämt att lämna dina väggar i fred.

Klottersanering i Stockholm: Våra metoder

Vi driver en miljövänlig affär, och använder oss därför av få eller inga kemikalier. När klottret sitter fast hårt vänder vi oss till de metoder som är hårda och skoningslösa mot klottret, men snälla mot din fasad och naturen. Bland dessa metoder finns:

 

  • Sandblästring (en kontrollerad mini-sandstorm), fungerar bäst för att få bort beläggningar från skrovliga eller svåråtkomliga ytor.
  • Våtblästring heter det när vi blandar blästersand med lite vatten för att minska dammproduktionen. Denna metod passar bra till gång- och cykeltunnlar, som vi blästrar helt fria från klotter, målar upp dem igen och applicerar klotterskyddet.
  • Torrisblästring används till stålkonstruktioner och väggar inomhus. Ett granulat av kolsyreis används för en skonsam klottersanering i Stockholm med minimalt underhåll efteråt – isen försvinner och det enda som behöver städas bort är resterna av den bortblästrade beläggningen.
  • Josblästring är till för de ömtåligaste ytorna: där använder vi bakpulver i stället för sand.

Klotterwipes: När du vill göra det själv

Ibland har klottraren inte hunnit eller orkat med så mycket – kanske något enstaka ord eller bild. Då tycker vissa att de inte behöver kalla in en bil för klottersanering i Stockholm, utan att de kan klara det själva. Vi har utvecklat en händig produkt för just sådana situationer: våra berömda klotter-wipes. Det handlar om våtservetter mot limrester och klotter, ett första-hjälpen verktyg som hjälper dig ta hand om mindre klottersanering på icke absorberande ytor. De fungerar utmärkt på ömtåliga underlag som glasfiber, glas, plexiglas, aluminium och plast.

 

Ring upp Klottrets Fiende No. 1 och beställ dina Klotterwipes för endast 299:- + moms!

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö på första plats

Vi är väldigt stolta över vår certifiering inom branschen, som vi har varit sedan år 1999 miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi ser till att de kemikalier som används är biologiskt nedbrytbara och tillverkade för att ha minsta möjliga påverkan på miljön.

 

Du som letar klottersanering i Stockholm kan lugnt förtrösta på vår erfarenhet och leverans. Vi vill ha kvalitet i allt vi gör: du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete. Men inte nog med det: vi vill vara och förbli Klottrets Fiende No. 1: de områden där vi är verksamma ska vara helt rena, hela tiden, så att klottrarna snabbt tröttnar, hittar ett mer produktivt sätt att använda sin energi, och lämnar dina fasader i fred.

Prisförfrågan
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom